PROFESSIONALS

In de Zuiver Geluk Conceptstudio werken we samen met professionals op het gebied van body, mind, soul, lifestyle en spiritualiteit. De professionals leveren producten die zij zelf maken of met zorg uitzoeken. Zij zijn betrokken bij de producten die ze leveren.

                  

Anouke Kluiters – Embrace of Love
Wear Love…Share Love…

Je eigen hart is een kostbaar bezit…
Mijn wens is dat elk mens blijdschapharmonie en liefde met zichzelf en de ander kan ervaren. Dat gun ik jou ook! Daarom ontwerp ik graag speciale symbolen. De hartverwarmende symbolen van Embrace of Love kun je dragen als een mantra, die je helpen herinneren dat je een compleet en mooi mens bent.

           

Alles bestaat uit energie, ook woorden en beelden. En of je er nu in gelooft of niet, je wordt erdoor beïnvloed. De symbolen van Embrace of Love hebben een universele boodschap geladen met positieve energie.

                

Wiebeke Rondeel
Van stagnatie naar sprankeling!

Etherische olie – de ziel van de plant
Een etherische olie is een aromatische vloeistof die zit in bloemen, vruchten, struiken, bomen, wortels, harsen en zaden en worden ook wel de “levensenergie van de plant” of “ziel van de plant” genoemd. Zij geeft de plant haar karakteristieke smaak en geur.
Door de geschiedenis heen zijn etherische oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Het werken met geuren door middel van etherische oliën, wordt ook wel aromatherapie genoemd en wordt al meer dan 5000 jaar gedaan.

etherische olie

De etherische oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit, biologisch verbouwd en bevatten geen additieven.