Reingen van huis of aura

Voor het reinigen van je huis, je omgeving of je aura zijn er verschillende mogelijkheden zoals salie, heilig hout of floridawater.
In onze winkel geven we je graag persoonlijk advies.

Salie
Salie is een plant die in gedroogde vorm wordt gebruikt om te branden. De rook die er van af komt dient om je jezelf en je huis te reinigen van negatieve energieën. Salie kun je los gebruiken of als smudge (een bij elkaar gebonden bosje blaadjes). Je maakt er een heel ritueel van als je de salie in een schelp doet en wappert met een veer. Je gebruikt dan de 4 elementen (vuur, aarde, lucht en water) die samen een helende werking hebben. De abaloneschelp staat voor water, de salie voor aarde, de brandende blaadjes voor vuur en de veer waar je het vuur mee aanwakkert voor lucht. (Tip: omdat de schelp heet kan worden kun je er een laagje zand onderin leggen). Er is witte en blauwe salie. Het verschil is alleen de geur. Beiden werken reinigend.

Heilig hout
De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. Deze geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden door de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Amerika. Ook in Europa is Palo Santo zeer geliefd. Onze producten worden 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Ecuador