Stenen en mineralen

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten. Of gewoon om nieuwe energie te krijgen.
Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, bijvoorbeeld een edelsteen in ruwe vorm als sfeerlicht, of in vorm geslepen als bol of piramide zal de steen werkzaam zijn. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden bij een healing of ritueel en als elixer.

          

We hebben stenen en mineralen in veel verschillende vormen:
– grotere en kleinere brokken ruwe steen
– kleine stenen om in je zak te doen
– stenen passend bij de chakra’s
– kettingen, ook de bekende labradoriet
– zoutlampen
– waxinelichten van agaat, zoutkristal of seleniet
– orgonites
– massagesticks
– en nog veel meer!

Ook kunnen we grotere stukken op bestelling leveren.

Hoe kies je een steen die bij jou past?

Intuïtief:
Een bepaalde steen komt steeds op je pad, je ziet er steeds afbeeldingen van of je leest erover. Als je verschillende stenen voor je hebt valt je oog steeds op een bepaalde steen. Dat is niet voor niets zo, deze steen kan je ondersteunen, helpen of richting geven. Zo kan je heel natuurlijk de steen die het beste bij je past. Kinderen doen dit vaak heel intuïtief, zij staan hier nog echt open voor.

Sterrenbeeld:
Iedereen is geboren onder een bepaalde sterrenstand, een bepaalde energie. Dit draagt een ieder met zich mee. Als je iemand een mooi cadeau wilt geven, liefdevol en ondersteunend dan is het fijn dit te kunnen doen aan de hand van het sterrenbeeld van deze persoon.
In de winkel hangt een overzicht van welke stenen bij welk sterrenbeeld past.

Chakra`s:
Door stress en moeilijke situaties kunnen chakra’s in ons lichaam uit balans raken.
Chakra’s zijn zenuwknooppunten in het menselijk lichaam. Het woord chakra stamt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’ of ‘rad’. Het begrip is afkomstig uit het hindoeïsme. Chakra’s worden vaak voorgesteld als lotusbloemen.
Alle zenuwknooppunten of chakra’s hebben te maken met bewustzijn en ontwikkeling, met groei en inzicht. Ze zijn verbonden met bepaalde organen of weefsels.
Bij elk chakra horen bepaalde edelstenen.

Pendel:

Op diverse dagen pendelen wij in de winkel edelstenen uit. De pendel geeft hierbij aan op basis van uw eigen energie welke steen er op dit moment het beste past.

De kosten voor het uitpendelen van stenen is € 5,-  excl. steen.